Niet van Hans en Grietje, Bij Opa op Schoot, Verloren in de Tijd! 24/02/2019 om 17:00

Affiche-de-ladder

​Drie titels, evenveel fantastische uitvoeringen! Samen met de woordklassen van de Academie gaan we ook nu weer voor een unieke beleving. Op zondag 24 februari 17u combineren we theater met muziek, woord en noot zoeken elkaar op voor een uitzonderlijk eindresultaat. Wij kijken er alvast naar uit, U hopelijk ook!

De Ladder

Beer en Egel zitten aan een muur en houden de wacht bij de ladder. Zoals Adam en Eva niet in de appel mochten bijten, zo mogen zij niet op de ladder klauteren en over de muur wippen. Want achter de muur bevindt zich de vijand, en die is erg gevaarlijk hebben ze gezegd. Achter de muur is het verboden terrein! 

 Ze spelen wel allerlei leuke (woord)spelletjes om de tijd te laten voorbijgaan, maar Egel gaat zich steeds meer vragen stellen. Wie is de vijand? Wie zegt dat de vijand de vijand is? Is die vijand dan werkelijk zo verschrikkelijk? 

 'De ladder' is het verhaal van de strijd tussen jong en oud, van de oude waarden tegen de vernieuwing en al dan niet het lef hebben om de juiste keuzes te maken in het leven. Kan Egel, net zoals Eva die in de appel beet, toch over de muur geraken? En wat doet de vijand dan? Of is de angst voor het onbekende zo sterk dat Beer Egel kan tegenhouden?

Tickets: 

 jeugdharmonie-mortsella@live.be
 6euro (-12 jaar) 10euro (vanaf 12 jaar)
 OC De Stekke Moorsele