Tambour Magique 05/11/2017 om 18:00

Tambour-Magique
Nu zondag spelen we met de Drumband een percussie concert met goochelaar Kobe Van Herwegen. Het wordt een magische avond vol leuke goocheltrucks en originele, vaak nooit eerder gehoorde werken die speciaal voor de gelegenheid verschreven zijn voor ons percussie ensemble. Soms wordt ons ensemble aangevuld met blazers bv met solo’s die gespeeld worden door leden van harmonie zoals de Bugel-solo die gespeeld wordt door Aäron of de alt-fluit solo die Lieselot voor heer rekening neemt.
Hou je van Magie, percussiemuziek, entertainment of van de combinatie van dit allemaal? Dan mag je dit concert absoluut niet missen! Kaarten kosten 12 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Ze zijn beschikbaar bij alle drumbandleden, bij apotheek Beele of via tambourmagique@gmail.com