Kalender

Onderstaand kan u een overzicht vinden van onze opkomende activiteiten.
Indien u geïnteresseerd bent in de meest recente voorbije activiteiten van onze vereniging dan kan u deze terugvinden onder ‘Archief’.
Tambour-Magique

Tambour Magique 05/11/2017 om 18:00

Nu zondag spelen we met de Drumband een percussie concert met goochelaar Kobe Van Herwegen. Het wordt een magische avond vol leuke goocheltrucks en originele, vaak nooit eerder gehoorde werken die speciaal voor de gelegenheid verschreven zijn voor ons percussie ensemble. Soms wordt ons ensemble aangevuld met blazers bv met solo’s die gespeeld worden door leden van harmonie zoals de Bugel-solo die gespeeld wordt door Aäron of de alt-fluit solo die Lieselot voor heer rekening neemt.
Meer lezen
Q_vlamo_liggend_pos

Evaluatieconcert Vlamo 22/10/2017 om 13:30

Na een aantal jaar rust nam onze harmonie op 22 Oktober 2017 nog eens deel aan de evaluatieconcerten van Vlamo. Onze harmonie mocht zich opnieuw bewijzen in de ere- afdeling. Het plichtwerk dit jaar was Symphonic Metamorphosis van Philip Sparke en als keuzewerk kozen we voor ‘La Voivre’ van Thomas Doss.
Meer lezen
moorsele_got_talent

Moorsele 's got talent 28/08/2017 om 08:30

De zomervakantie afsluiten met een leuke dag vol muziek en spel? Dat kan! Neem deel aan onze leuke muzikale workshops, een cool bosspel en neem plaats tussen de muzikanten van onze jeugdharmonie Mortsella tijdens een echte repetitie! We tonen’s avonds ook tijdens een kort toonmoment onze muzikale kunsten aan het publiek! Klinkt als muziek inde oren, niet?
Meer lezen
image001

Musical postcards 22/04/2017 om 20:00

KHC's harmonie en drumband presenteren op zaterdag 22 april hun jaarlijkse lenteconcert. Ditmaal nemen we je mee voor een avond vol muzikale impressies van verre en minder verre landen!
Meer lezen
khc_kwis_3

KHC kwis: Editie 3 03/02/2017 om 20:00

We organiseren voor de derde maal onze KHC kwis. Deze gaat door op vrijdag 3 februari in OC De Stekke te Moorsele. Max 5 deelnemers per ploeg. Een ploeg kost €20. Inschrijven via info@khcmoorsele.be
Meer lezen