Jeugdharmonie Mortsella

Een jeugdige, toffe groep die elke zondagvoormiddag samen komt om te repeteren. Het is een hechte groep vrienden die dezelfde passie delen: muziek. 

Deze enthousiaste bende staat onder de leiding van Michiel De Jaeger die na het nieuwjaarsconcert het dirigeerstokje doorgeeft aan onze eigen muzikant Jonas Dekyvere. 

Hij zorgt samen met de werkgroep voor leuke repetities en toffe concerten om het beste van zichzelf te kunnen tonen. Zo spelen ze ieder jaar een concertje aan het rusthuis, kon je ze al aan het werk zien op het BAMO schoolfeest en brachten ze al enkele prachtige voorstellingen in samenwerking met de woordklassen van de stedelijke academie voor muziek en woord.

Ook buiten de repetities blijven het dikke vrienden. Zo zijn er ook verschillende activiteiten om de groepssfeer op te krikken. Ze doen een daguitstap, organiseren een ontbijt en eten BBQ op het einde van het seizoen. In september gaan ze ieder jaar op weekend waar de combinatie van leuke activiteiten en toffe repetities zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Repetitiemoment:

Elke zondag van 9u30-11u in O.C. de Brouwerij te Moorsele

Vereisten:
Minimum niveau Lagere 4 aan de academie

Mini’s

Sinds een aantal jaar is er ook een mogelijkheid voor de aller jongste muzikanten om al hun stapjes in de vereniging te zetten. De mini’s zijn een soort van springplank naar de jeugdharmonie. Hier zijn alle beginnende muzikantjes welkom die niet kunnen wachten om samen muziek te maken, maar die nog net iets te jong zijn voor onze jeugdharmonie. Jonas Dekyvere, Alana Pruvot en Zita Watteyne leren je alvast om samen met andere beginnende muzikantjes je eerste noten samen te spelen.

Repetitiemoment:
Elke zondag van 10u-11u in O.C. de Brouwerij te Moorsele

Vereisten:
Het bespelen van een instrument aan de academie